Aboneaza-te la feed-ul nostru

Daca preferi un feed RSS in locul unui newsletter poti sa te abonezi aici.

Urmareste-ne pe Twitter

Daca vrei sa fii la curent cu noutatile noastre, pe Twitter, poti sa ne dai Follow aici .

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, iar noi iti vom trimite saptamanal ultimile stiri din lumea berilor germane.

Salitos

Salitos


Salitos, berea plajelor de pretutindeni


Salitos este una dintre cele mai populare beri aromatizate din lume. "Libertate, entuziasm, placeri si vise se intrepatrund in cluburile unde Salitos este prezent, pentru ca cei care incearca experienta Salitos sa poata cunoaste pe deplin o lume plina de aventura." Acestea sunt valorile Salitos, un brand care doreste sa transmita exuberanta si non-conformism. Fiecare vara alaturi de Salitos este si mai fierbinte pentru pasionatii berii latino-americane. Sloganurile marcii sunt "Traieste din plin, traieste SALITOS" si "Welcome in Salitos Republic". Salitos promite tuturor petrecaretilor nopti albe si senzatii "caliente" alaturi de o bere rebela, a carei reteta a aparut in urma cu aproape 130 de ani in microberarii clandestine latino-americane.


El Culto de la playa!


Salitos este o bere de inalta calitate, al carei gust distinct se datoreaza amestecului de tequila superioara cu lamai verzi sud-americane, 100% naturale. La producerea berii Salitos se folosesc ingrediente de calitate superioara, precum limete sud-americane sau tequila autentica de Jalisco.

Mixul proaspat al berii este combinatia preferata de petrecaretii plajelor latine. Cu cat este mai rece, cu atat este mai buna, acesta fiind sfatul pe care il dau marii fani ai acestei beri care rasfata cele mai neimplinite dorinte.

Cum a aparut si cum se serveste Salitos?

Dupa un shot de tequila, se obisnuieste sa musti dintr-o felie de lamaie pentru a taia taria... inlocuiesti lamaia cu un Salitos Tequila si acea senzatie "cool"se multiplica, deoarece lamaia este deja inclusa. Astfel, iti ramane o senzatie racoritoare chiar si dupa ce o bei. Salitos se serveste rece, cat se poate de rece, mai ales ziua pe plaja insorita.

La atractivitatea brand-ului contribuie si design-ul sticlei. Sticlele de Salitos sunt foarte stilate si usor de manuit; mici, usoare si comode, gandite special pentru a nu-i mai da drumul din mana. Versiunile de export au un feature foarte original: un mic deschizator de capace prin care se poate deschide dopul altei sticle. Interesant dar si practic deoarece la cate sticle de Salitos se savureaza pe plaja, e greu deschizatoarelor de capace sa faca fata...Istoric
Sortimente
Produse
Legaturi externe