Aboneaza-te la feed-ul nostru

Daca preferi un feed RSS in locul unui newsletter poti sa te abonezi aici.

Urmareste-ne pe Twitter

Daca vrei sa fii la curent cu noutatile noastre, pe Twitter, poti sa ne dai Follow aici .

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, iar noi iti vom trimite saptamanal ultimile stiri din lumea berilor germane.

Warsteiner

Warsteiner

Prima bere cu acoperire nationala in Germania


Bere Warsteiner servita intr-un avion Lufthansa
Bere de talie si renume international, Warsteiner este prima bere care a reusit sa se impuna la nivelul intregii Germanii, o tara unde regionalismul si mai ales atasamentul fata de berile locale sunt adanc inradacinate in spiritul nemtesc. Poate cea mai cunoscuta marca de bere germana la nivel international, Warsteiner este berea oficiala a Lufthansa, liniile aeriene nationale germane.


Cea mai mare companie cu actionariat privat german


Conducerea: Catharina si Albert Cramer (centru)

Desi are anvergura celorlalte beri de faima internationala, cu care concureaza pe segmentul super-premium, spre deosebire de acestea, Warsteiner este produsa de un grup independent, Warsteiner Gruppe, care este condus ca o afacere de familie, inca de la infiintare, de familia Cramer. Actualul presedinte al grupului Warsteiner este Albert Cramer, iar directorul executiv este Catharina Cramer, prima femeie din familia Cramer ajunsa in fruntea companiei. Warsteiner a fost fondata in 1753 de Antonius Cramer.


Warsteiner Gruppe, cea mai mare companie privata cu actionariat 100% german din industria berii, detine facilitati de productie in Germania (4 fabrici), Argentina, Nigeria, Camerun si intentioneaza sa se extinda in Rusia, acolo unde berea Warsteiner este produsa sub licenta, sub atenta supraveghere a specialistilor germani.


Berea Warsteiner Premium se exporta in peste 60 de tari


Marcile grupului includ: berea port-drapel, Warsteiner Premium Verum - o bere Pilsner super-premium care se exporta in peste 60 de tari, precum si o gama diversificata de marci cu pozitii de lider pe segmentul de piata pe care activeaza, precum: Konig Ludwig - berea alba (Weiss) de referinta; Frankenheim Alt - produsa de cea mai mare fabrica de beri de fermentatie inalta din Germania; Paderborner, Herforder si Weissenburg - cele mai vandute marci de bere din landul Westphalia.


Printre cei mai importanti advertiseri germani


Fratii Klitscho intr-o reclama la Warsteiner

Compania Warsteiner, ce are drept motto „Das Einzig Wahre Warsteiner”, insemnand „Adevarata si unica Warsteiner”, si care pune accent pe calitatea deosebita a produselor si aspiratia spre perfectiune, principii impuse ca mostenire tuturor angajatilor Warsteiner de catre fondatorul Antonius Cramer, este si unul din principalii publicitari din Germania, Warsteiner investind continuu in popularizarea brandurilor sale.


Imaginea actuala a berii Warsteiner este asigurata de campionii mondiali la box, fratii Vitali si Vladimir Klitschko, ce detin titlurile supreme la toate categoriile super-grea. Warsteiner sponsorizeaza si celebra cursa de masini retro clasice, Mille Miglia, cu marca sa fara alcool, Warsteiner Fresh. Compania germana a sposorizat multa vreme si Formula 1, recent (1998-2005) fiind partenerul oficial al echipei McLaren-Mercedes. Alte sporturi unde Warsteiner este intotdeauna prezent ca sponsor principal sunt echitatia sau ski-ul, berea germana fiind partener traditional al Campionatului Mondial de Ski alpin.


Montgolfiada – Cea mai mare competitie de baloane cu aer cald din Europa


Warsteiner organizeaza si cel mai importanta competitie destinata baloanelor cu aer cald din Europa, Montgolfiada (Warsteiner Internationale Montgolfiade - WIM), ce se organizeaza chiar in orasul unde isi are resedinta compania, Warstein, din vestul Germaniei, fiind cel mai mare eveniment de acest gen din Europa si al doilea din lume, cu peste 300 de baloane si echipe care concureaza an de an incepand cu anul 1986.Pronuntie

varştainăr

Istoric
Sortimente
Stiri
Produse disponibile in Romania
Legaturi externe